Creare magazin online

Servicii full de creare și mentenanță

Cere o ofertă

“Împreuna am găsit solutia web potrivita pentru afacerea mea. Recomand cu incredere RocketWeb!”

Chelsoi ovidiu ionuȚ
Director citymob.ro

Reprezentare 3d a unui ecran de desktop pe care se vede un site care a beneficiat de servicii de creare magazin onlineReprezentare 3d a telefon pe care se vede un site care a beneficiat de servicii de creare magazin online

AI AUZIT DE NOI DE LA

CE ÎȚI OFERIM

CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ

Îți vom crea o identitate specială pentru magazinul tău care îți va impresiona clienții și te va ajuta să scalezi

Mai Multe
Vânzări

Procesul de creare magazin online vine cu optimizări pentru ca produsele tale să vândă cât mai mult

Mai Mult
Timp

Magazinul tău va fi automatizat pentru ca tu să reduci timpul pierdut pe procesarea de comenzi

De ce ai nevoie de un magazin online?

Un magazin online reprezintă atât un instrument puternic de marketing, cât și o carte de vizită a brandului tău. În cazul în care este fiabil și comod în utilizare, un magazin online vorbește despre afacerea ta mai bine, decât alte zeci de acțiuni de marketing pe care le poți întreprinde. 

Sună bine, nu? 

Partea bună constă și în faptul că, datorită serviciilor de creare magazin online pe care le oferim, poți obține acest puternic instrument de marketing cu minim efort.

Da, da, exact, minim efort. Deoarece deținem experiența și expertiza necesară, venim cu un proces de lucru bine structurat și testat de-a lungul anilor. 

Abordăm afacerea ta într-un mod complex - începem cu o ședință de inițiere și un audit de marketing, venim cu un plan exact al proiectului, iar ca livrabil, vă oferim un magazin online fiabil, sigur și, cel mai important, unul care aduce conversii. Acum, să vă explicăm succint cum reușim să o facem.

Creare magazin online de la 0

Din experiență am observat că multe afaceri nu mai ajung în online din cauza fricii de incertitudine atunci când vine vorba despre crearea unui magazin online de la zero. 

Conștientizăm acest factor, iar drept soluție ne angajăm să-ți creăm magazinul online chiar și în cazul în care nu ai pregătită nici măcar denumirea acestuia.

Îți putem oferi suportul necesar atât la crearea numelui de brand al magazinului (dacă nu ai unul), cât și la alegerea unui nume de domeniu. În cazul în care ai deja o idee schițată sau chiar o afacere pe roate, vom stabili o consultație de marketing. 

În cadrul acesteia vom discuta despre afacerea ta, o vom înțelege în profunzime și vom începe lucrul la magazinul online, care o va reprezenta în cel mai bun mod posibil.

Viteza de încărcare a magazinului online 

condiție cheie pentru conversii

Acum că am descris partea de marketing pentru creare magazin online, să analizăm puțin și partea tehnică.

Fiecare magazin online dezvoltat de către echipa noastră este unul rapid și sigur. În realitatea în care competitorii luptă pentru fiecare click pur și simplu nu ne-am putea permite să nu asigurăm aceste caracteristici.

Pe lângă faptul că îți construim site-ul fiabil din punct de vedere tehnic, îți oferim suport și în alegerea și setarea hostingului. 

Alegerea corectă a serviciilor de găzduire web pentru creare magazin online contează, deoarece chiar și cel mai rapid magazin online poate frâna din cauza unui hosting neperformant.
OPTIMIZARE DE VITEZĂ
OPTIMIZARE DE SECURITATE
MENTENANȚĂ TIMP DE UN AN

Creăm site-uri ușor de administrat

Din perspectiva afacerii tale, decizia de creare magazin online este, în primul rând, o investiție. 

Implementăm proiecte sustenabile în timp și pe care le veți putea administra cu ușurință. 

Veți putea interveni cu modificări pe partea de conținut și de produse fără ca acest proces să fie unul anevoios sau complicat.

Pe lângă aceasta, fiecare serviciu de creare magazin online vine și cu o perioadă de mentenanță a site-ului. 

Timp de 1 an monitorizăm magazinul online și vă oferim suportul de care aveți nevoie.

IMPLEMENTARE METODE DE PLATĂ

O bună parte din cumpărătorii care ajung la ultimul pas de achiziționare a unui produs sau a unui serviciu renunță din cauza metodelor de plată - fie că acestea nu funcționează corect, fie că sunt incomode în utilizare. 

Experiența pe care o deținem în domeniul de creare magazine online ne permite să venim cu expertiză atât în recomandarea metodelor optime de plată, cât și în implementarea corectă a acestora.

un magazin online prietenos cu toate dispozitivele

Utilizarea desktopului pentru a face cumpărături a cedat, într-un mod drastic, teren telefoanelor și tabletelor. 

Din acest considerent avem grijă ca magazinul online pe care îl vei primi să arate bine și să fie fiabil pe toate dispozitivele. În așa mod îți oferim un flux mai mare de lead-uri și o calitate mai bună a conversiilor.
ORICE TELEFON
ORICE TABLETĂ
ORICE DEKTOP SAU LAPTOP

Atragem traficul prin SEO și Copywriting

Procesul de creare magazin online nu se finalizează cu lansarea site-ului. 

Odată ce este construit, un magazin online necesită folosirea cât mai multor instrumente de marketing pentru a atrage potențialii cumpărători. Unul dintre cele mai valoroase canale de trafic este traficul organic.

Ca magazinul tău să atragă potențiali clienți, îl umplem cu un conținut calitativ, atât pe partea de text, cât și pe partea vizuală. 

Textele sunt prietenoase cu motoarele de căutare, ajustate din punct de vedere SEO. 

Aceste acțiuni ne ajută să urcăm magazinul online cât mai sus în motoarele de căutare, să-i oferim mai mulți vizitatori și respectiv, mai multe conversii.

De ce să ne alegi pentru creare magazinului online?

Review-OanaID
Review-MobileTinyHouse
Review-mardeolivos
Review-Makini
Review-cityMob
Review Baseo.ro
Precum ai observat din toate cele menționate mai sus, experiența și expertiza ne permite să creăm magazine online indiferent dacă ai sau nu o idee / afacere. 

Asigurăm procesul de la A la Z, fără a te sustrage prea mult de la activitățile pe care le ai. Avem nevoie doar de câteva ședințe pentru a înțelege așteptările tale și ce avem de făcut pentru a le îndeplini.

Fiecare proiect de creare magazin online reprezintă un produs de marketing, un instrument prin care clientul nostru va vinde și va obține profit. 

Contactați-ne acum pentru a beneficia de experiența și expertiza noastră și pentru a obține un magazin online fiabil și sigur!
CERE Ofertă 

TOT CE AI NEVOIE

PANOU Administrare comenzi

Administrează magazinul tău simplu și rapid printr-un panou de control intuitiv

CONȚINUT TEXT & POZE

Serviciul de crearea magazin online include copywriting și găsirea de imagini

Domeniu și Găzduire

Domeiu, găzduire web și mentenanță timp un an incluse la serviciul de creare magazin online

AI ÎNTREBĂRI?

CÂT COSTĂ SERVICIUL DE CREARE MAGAZIN ONLINE?

Afacerea ta este unicată, de aceea noi îți realizăm un site bazat pe nevoile tale și propunerile noastre pentru a te ajuta să îți atingi potențialul online. 

De aceea realizăm oferte separate pentru fiecare site pe care îl realizăm, în funcție de nevoile clientului.

Completează formularul de jos sau contacteză-ne direct pe email/telefon pentru a primi o ofertă pentru magazniul tău.

AM DEJA UN Magazin

Da! În caz că ai deja un magazin, dar nu a fost updatat de mult timp, nu îți aduce conversii sau pur și simplu nu îți place, noi te putem ajuta.

Contacteză-ne și spune-ne doar adresa magazinului, de ce dorești să îl refaci și noi te vom ajuta să îți refaci prezența online.

LUCRAȚI PE BAZĂ DE FACTURĂ ȘI CONTRACT?

Da, vom stabili împreună toate detaliile proiectului tău și îți vom trimite un contract în care sunt stipulate toate detaliile.

CE TEHNOLOGII FOLOSIȚI?

Serviciile noastre de creare magazin online sunt realizate în principal prin Wordpress și Woocommerce, deși utilizăm și alte CMS-uri după caz.

Alte tehnologii folosite pentru realizarea site-ului tău includ: cPanel, Oxygen, Elementor, MailChimp, Javascript, PHP, CSS si HTML.

CÂT DUREAZĂ?

Durata de creare magazin online și deadline-uri vor fi stabilite împreună cu tine în funcție de specificațiile magazinului tău. 

În general, majoritatea magazinelor realizate durează în jur de 35 de zile pentru a fi realizate.

HAI SĂ DISCUTĂM

Completează formularul și unul dintre colegii noștri te va contacta cât de repede pentru ați da mai multe detalii despre viitorul tău site.

În caz că dorești să ne contactezi direct ne poți suna la numărul de jos sau ne poți da un mail.
L-V: 09:00 - 17:00
contact@rocketweb.ro
0771 585 218

    chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram