Creare Site Brașov

Cere o ofertă

“Împreuna am găsit solutia web potrivita pentru afacerea mea. Recomand cu incredere RocketWeb!”

Chelsoi ovidiu ionuȚ
Director citymob.ro

Desktop cu site de prezentare plutitor

AI AUZIT DE NOI DE LA

Creare site Brașov

Creare Site Brașov – Servicii De Proiectare Și Dezvoltare De Site-Uri Web

Un site web este o necesitate pentru orice afacere care dorește să aibă o prezență online. Este o modalitate de a ajunge la potențialii clienți și de a-i informa despre produsele sau serviciile tale. Sunteți în căutarea unei companii de încredere și la prețuri accesibile de proiectare și dezvoltare de site-uri web, ați ajuns la locul potrivit.


Avem o echipă de profesioniști experimentați care pot crea un site web personalizat pentru afacerea dumneavoastră, indiferent de bugetul pe care îl aveți la dispoziție. Înțelegem că fiecare afacere este diferită și are nevoi diferite, iar crearea unui site web poate fi o sarcină descurajantă, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest proces. Aici intervenim noi. Oferim servicii de creare de site-uri web pentru firmele care doresc un site de prezentare.


Ne ocupăm de tot, de la design, la dezvoltare și găzduire.


Crearea unui site web este un proces complex care implică mai multe etape diferite. Dar cu ajutorul nostru, poate fi ușor și fără stres. Ne vom asigura că site-ul tău este optimizat pentru motoarele de căutare, astfel încât potențialii clienți să poată găsi cu ușurință.

Ce Putem Să Iți Oferim? Un Site De Prezentare Așa Cum Iți Dorești!

In primul rand, pentru a ne asigura ca vei fi mulțumit de rezultatul final, ne acordăm timp pentru a-ti înțelege afacerea. Oferim consultanta gratuita pentru a afla ce iți dorești, de a te cunoaște pe tine si firma pe care o reprezinți. Învățăm despre publicul țintă și obiectivele tale pentru site-ul web. Pe baza acestora, realizăm un site web personalizat, adaptat la nevoile tale.


Apoi, începem să lucrăm la proiectarea și dezvoltarea site-ului web. Ne asigurăm că este ușor de navigat și arată foarte bine pe toate dispozitivele.


Copywriting-ul este o parte esențială a oricărui site web, deoarece conținutul este cel care va atrage, informa si convinge potențialii clienți. Te putem ajuta să scrii un text eficient si atractiv care sa te ajute sa ajungi la publicul ținta. Oferim o gamă largă de servicii, de la copywriting și editare până la SEO și conținut foto. Te putem ajuta să ai un site web care nu este doar informativ, ci are și un aspect profesional și este ușor de navigat.


După ce site-ul este complet, vă putem ajuta cu găzduirea și întreținerea timp de un an. De asemenea, îți putem oferi asistență, astfel încât să te poți concentra pe gestionarea afacerii tale.


Nu știi de unde sa începi? Primul pas este sa ne dai un telefon pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și despre cum te putem ajuta să creezi un site web care sa răspunde nevoilor și bugetului tău. Vom fi bucuroși să vă răspundem la orice întrebare pe care o aveți.

Servicii Profesionale Creare Site Brașov

Ai investit mult timp și efort în afacerea ta. Acum este timpul să arăți lumii ce ai. Cu un site web personalizat de la echipa noastră, poți face exact acest lucru.


Înțelegem că nu toată lumea este familiarizată cu procesul de creare a unui site web. De aceea, oferim servicii complete pentru a ne asigura că site-ul tău arată bine și funcționează perfect.


De la început până la sfârșit, vom fi acolo pentru a te ajuta să ai un site web adaptat la nevoile tale specifice. Oferim consultări gratuite pentru a te cunoaște pe tine și afacerea ta. Pe baza obiectivelor tale, vom crea un plan personalizat de proiectare și dezvoltare a site-ului web.


Îți putem oferii servicii de creare site Brașov, care includ:

  • Proiectarea și dezvoltarea site-ului web
  • Copywriting și crearea de conținut
  • Servicii SEO și SEM
  • Conținut media
  • Găzduire și întreținere
  • Asistență și instruire

Creare Site Brașov? Nici o Problema! Creare Site București? Ne ocupăm și de asta!

Crearea unui site web implică mai multe etape, de la concepție la proiectare, dezvoltare și întreținere. În funcție de mărimea proiectului și de complexitatea acestuia, aceste etape pot dura săptămâni sau chiar luni.


De aceea, este important să alegi un partener de încredere care să îți fie alături pe tot parcursul procesului și să îți ofere servicii de calitate la un preț corect.


Echipa noastră are o experiență vastă în crearea de site-uri web de toate tipurile și dimensiunile, așa că suntem încrezători că îți putem satisface nevoile și îți putem depăși așteptările.


Creare site Brașov este specialitatea noastră, dar lucrăm și cu clienți din alte orașe. Indiferent unde vă aflați, vă putem ajuta au un site web care arată foarte bine și funcționează perfect.

De ce să ne alegeți pe noi pentru Creare site Brașov?

Suntem pasionați de ceea ce facem și ne mândrim cu ani de experiență în crearea și dezvoltarea de site-uri web. Știm de ce este nevoie pentru a crea un site de succes. Suntem, de asemenea, familiarizați cu cele mai recente tendințe și tehnologii, astfel încât sa poți fi sigur că site-ul tău va fi modern și la zi cu cele mai recente standarde.


Suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii posibile și întotdeauna mergem mai departe pentru clienții noștri. Suntem aici pentru a vă ajuta la fiecare pas, de la planificare la lansare și dincolo de aceasta.
Dacă ești în căutarea unei echipe de experți care să creeze un site web uimitor pentru afacerea ta, contactează-ne imediat. Indiferent de orașul in care locuiești, vom fi bucuroși să te ajutăm.

CE ÎȚI OFERIM

CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ

Îți vom crea o identitate specială pentru afacerea ta care îți va impresiona clienții și te va ajuta să scalezi

Mai Puțini Clienți Pierduți

81% din clienții tăi caută un produs sau un serviciu pe internet înainte să ia o decizei de cumpărare

CREȘTEREA
AFACERII TALE

Competitorii tăi au deja prezență online, dacă neglijezi acest aspect atunci vei pierde potențiali clienți

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

Review-OanaID
Review-MobileTinyHouse
Review-mardeolivos
Review-Makini
Review-cityMob
Review Baseo.ro

TOT CE AI NEVOIE

PANOU DE CONTROL

Administrează site-ul tău simplu și rapid printr-un panou de control intuitiv

CONȚINUT TEXT & POZE

Realizăm copywriting-ul pentru site-ul tău și găsim conținut foto în caz că nu ai

Domeniu și Găzduire

Înregistrăm domeniul tău pentru tine și îți oferim găzduire pentru site

AI ÎNTREBĂRI?

CÂT COSTĂ UN SITE DE PREZENTARE?

Afacerea ta este unicată, de aceea noi îți realizăm un site bazat pe nevoile tale și propunerile noastre pentru a te ajuta să îți atingi potențialul online. 

De aceea realizăm oferte separate pentru fiecare site pe care îl realizăm, în funcție de nevoile clientului.

Completează formularul de jos sau contacteză-ne direct pe email/telefon pentru a primi o ofertă pentru site-ul tău. 

AM DEJA UN SITE, PUTEȚI SĂ REFACEȚI UN SITE EXISTENT?

Da! În caz că ai deja un site dar nu a fost updatat de mult timp, nu îți aduce conversii sau pur și simplu nu îți place, noi te putem ajuta.

Contacteză-ne și spune-ne doar adresa site-ului tău existent, de ce dorești să îl refaci și noi te vom ajuta să îți refaci prezența online.

LUCRAȚI PE BAZĂ DE FACTURĂ ȘI CONTRACT?

Da, vom stabili împreună toate detaliile proiectului tău și îți vom trimite un contract în care sunt stipulate toate detaliile.

CE PLATFORME/TEHNOLOGII FOLOSIȚI?

Site-urile de prezentare realizate de noi sunt realizate în Wordpress pentru a asigura că îți vom livra site-ul cât de repede posibili. 

Alte tehnologii folosite pentru realizarea site-ului tău includ: cPanel, Oxygen, Elementor, MailChimp, Javascript, CSS si HTML.

CÂT VA DURA REALIZAREA SITE-ULUI?

Durata de realizare și deadline-uri vor fi stabilite împreună cu tine în funcție de specificațiile site-ului tău. 

În general, majoritatea site-urilor realizate durează în jur de 30 de zile pentru a fi realizate.

HAI SĂ DISCUTĂM

Completează formularul și unul dintre colegii noștri te va contacta cât de repede pentru ați da mai multe detalii despre viitorul tău site.

În caz că dorești să ne contactezi direct ne poți suna la numărul de jos sau ne poți da un mail.
L-V: 09:00 - 17:00
contact@rocketweb.ro
0771 585 218

    chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram