Promovare Online

Vrei să rulezi reclame online, dar nu vrei să irosești bani?

Adună cât mai multe vânzări. Noi iți administrăm reclamele online pentru maximul de profit.

Cum iti crestem afacerea?

Facebook Ads

Google Ads

Youtube Ads

Email Marketing

LinkedIn Ads

Snapchat Ads

Tiktok Ads

Pagini Facebook & Instagram

Management Campanii Ads

Mai multe vânzări

Indiferent dacă ai o afacare locală, un magazin online, sau ești prestator de servicii, noi iți vom aduce cât mai mulți clienți și cât mai mult profit.

Competitorii tăi se promovează deja online, le faci față ai nevoie de persoane care iți implementeze o strategie de marketing special făcută pentru afacerea ta.

Targeting

Găsește publicul potrivit

Ne asigurăm iți aducem trafic de calitate. Campaniile noastre de marketing sunt gândite pentru ați aduce persoane care au nevoie de produsele sau serviciile tale și sunt gata le cumpere.

Retargeting

Nu pierde vânzări

Ai persoane care au intrat la tine pe site sau au venit la locația afacerii tale, dar nu au cumpărat nimic? Noi iți aducem înapoi clienții rătăciti.

Recuperează-ți Investiția

Nu mai irosi bani

Ți se pare bugetul tău de publicitate este irosit? Dacă vrei ai un buget cât mai mic de marketing care rezulate cât mai mari, noi te putem ajuta.

Analizăm bugetul tău de în funcție de ce oferă firma ta și creăm o strategie profitabilă de marketing online specială pentru tine și nevoile tale, care iți asigura succesul.

Management Social Media

Comunică eficient cu clienții tăi

Paginile afacerii tale de Facebook sau Instagram sunt învechite și nu iți aduc nici un avantaj? Lasă-ne pe noi ne ocupăm de conturile tale de social media iți aducem mai mulți clienți, creștem renumele afacerii tale și îi creem un branding modern.

Ce spun clienții noștri?

Intrebari frecvente

Da! Orice afacere poate beneficia atâta timp cât urmărește o strategie bine gândită.

De aceea suntem noi aici, ne asigurma iți atingi scopurile. Dacă scopul tău este doar iți aduci mai mulți clienți/vânzări atunci este foarte simplu. Tu ne spui cați bani vrei bagi în promovare pe lună, iar noi ne asiguram la sfârșitul lunii iți vin înapoi mai mulți, sună bine nu?

Fiecare afacere este diferită, platforma cea mai bună pe care te promovezi online depinde de nevoile tale.

Contactează-ne la telefon sau prin site și unul dintre colegii noștri te va suna stabiliți un meeting cât mai repede. Tu trebuie doar ne spui cu ce se ocupă afacerea ta, ce scopuri ai de la promovarea online și ce buget de publicitate ai, iar noi ne ocupăm de restul strategiei tale de marketing

ACUM! Nu contează ești la început de drum sau ai o afacere de ani buni. Strategiile noastre de marketing online bine puse la punct iți vor aduce doar de câștigat

Contactează-ne pe mail, telefon, whatsapp, sau prin formularul de pe site și unul dintre colegii noștri te va suna imediat pentru a stabili un meeting cu tine. De acolo tu doar ne explici detalii despre afacerea ta, iar noi ne ocupăm de restul

Hai să discutăm

Completează formularul și vei fi contactat de unul dintre colegii noștri imediat ca să stabilim un meeting