Magazinul Autoimpex

Proiectul a implicat crearea magazinului autoimpex.ro, un magazin online de accesorii auto, de casă și de grădină, de la zero, oferindu-le și servicii de SEO și administrare de reclame online. Platforma este acum optimizată pentru motoarele de căutare și beneficiază de campanii publicitare eficiente, menite să atragă și să convertească un număr mai mare de clienți
Află mai multe
Problema

Autoimpex era deja o afacere bine cunoscută pe piață, dar nu avea o prezență online. Fără un magazin online, pierdeau oportunități valoroase de a atrage clienți și de a-și extinde afacerea în mediul digital.

Soluția

Am creat de la zero Autoimpex.ro, un magazin online modern și funcțional, specializat în accesorii auto, de casă și de grădină. Am implementat o strategie robustă de SEO pentru a optimiza site-ul, asigurând o vizibilitate crescută în motoarele de căutare și atragerea traficului organic. În paralel, am gestionat campanii de reclame online bine direcționate, utilizând Google Ads și promovarea pe rețelele sociale pentru a maximiza rentabilitatea investițiilor publicitare.

Rezultatul

Prin crearea și optimizarea Autoimpex.ro, am reușit să generăm o creștere semnificativă a traficului de calitate și a ratei de conversie. Vizibilitatea online a magazinului a crescut considerabil, iar campaniile publicitare bine direcționate au atras un număr mare de clienți noi. Aceste rezultate au contribuit la extinderea afacerii și la creșterea veniturilor, consolidând prezența Autoimpex pe piața online.

Haide să discutăm

Completează formularul și unul dintre colegii noștri te va contacta cât de repede pentru ați da mai multe detalii despre viitorul tău site.

În caz că dorești să ne contactezi direct ne poți suna la numărul de jos sau ne poți da un mail.

    Apăsând "Trimite" declari că ești de acord cu Termenii și Condițiile.

    In caz ca doresti sa contactezi direct, poti la una dintre metodele de jos: