Audit SEO Gratuit

Află cum crești traficul pe site-ul tău, gratuit.
Cere auditul

★★★★★

“Împreună am găsit soluția web potrivită pentru afacerea mea. Recomand cu încredere RocketWeb!”

Chelsoi Ovidiu Ionuț
Director Ovimob Center

Ai auzit de noi de la

Audit SEO gratuit pentru site-ul tău

Dacă ai un site web, îți dorești să ai cât mai mult trafic pe el și să fii cât mai vizibil în motoarele de căutare. Pentru a ajunge la acest obiectiv, este necesar să optimizezi site-ul tău pentru motoarele de căutare, iar un audit SEO gratuit este primul pas. Un audit SEO gratuit este o analiza a site-ului tău web, care are scopul de a identifica problemele de optimizare pentru motoarele de căutare și de a oferi soluții pentru acestea.
Optimizarea SEO este un proces complicat pentru orice deținător de site web. Poate ai auzit termenul de “SEO” (pentru o definiție completă vezi acest articol) și știi că ai nevoie de el că să aduci mai mult trafic pe site-ul tău, dar nu știi ce trebuie să faci sau de unde să începi. Unele firme sau freelanceri poate ți-au dat impresia că un site sau un magazin poate fi “optimizat” o singură dată pentru SEO (de obicei la realizarea sa) și site-ul poate începe să adune trafic. Acest lucru este fals. Cel puțin, este fals în proporție de 90%. Deși există anumite optimizări care trebuie realizate o singură dată (ex. viteza de încărcare a site-ului, un factor important pentru SEO), acestea nu vor fi suficiente într-o piață competitivă. O strategie completă pentru SEO trebuie să includă o analiză a pieței tale, a competitorilor, a cuvintelor cheie și necesită eforturi constante pentru a genera trafic pe site (cum ar fi creare de pagini noi și articole de blog). Aici un audit SEO gratuit este vital. Pentru orice strategie completă SEO, auditul este punctul de început. Te ajută să știi exact ce ai de făcut, potențialul pe care îl are site-ului tău să genereze mai mult trafic (și mai multe conversii) și să iți faci o idee generala cât te vor costa aceste eforturi și cât timp vor lua.
Cere auditul

Ce conține acest audit seo gratuit?

Pentru a te ajuta să generezi mai mult trafic organic, unul dintre experții noștri SEO va analiza site-ul tău din următoarele puncte de vedere:

Optimzare On Page

Optimzare Off Page

SEO Tehnic

Viteză de încarcare

Competiție

UI / UX

Acestea sunt cele mai importante aspecte pentru optimizarea SEO și te vor ajuta să înțelegi mai bine ce ai de făcut în continuare.

Cum creăm acest audit?

Fiecare audit generat de noi este făcut 100% manual de unul dintre experții noștri SEO. În acest fel asigurăm calitatea auditului. Anumite programe pentru analiză SEO sunt folosite pentru a genera acest audit, dar aceste programe necesită expertiză și costuri mari de folosință, de aceea nu sunt accesibile unei persoane fără cunoștințe din domeniul SEO.

  In caz ca doresti sa contactezi direct, poti la una dintre metodele de jos:
  Competitorii tăi au deja o strategie de SEO pusă la punct. Dacă tu nu te ocupi de SEO-ul site-ului tău atunci vei pierde clienți.
   
  Dacă vrei mai mult trafic pe site-ul tău, un audit SEO gratuit este vital. Folosind acest audit vei știi ce ai de făcut pentru ați întrece competitorii și pentru a aduce mai mulți vizitatori pe site.
   
  Dacă ai nevoie de cineva care să implementeze aceste modificări și să te ajute să iți crești conversiile te poți alătura restul clienților noștri mulțumiți de serviciile noastre de SEO.